Takaisin tuotteisiin

Varjonurmikko -siemenseos

Takaisin tuotteisiin

Varjonurmikko -siemenseos

Tunnelmanurmikko on nyt Varjonurmikko! Erikoissiemenseos pihan varjoisille ja kuiville paikoille.

syvyys:
pituus:
leveys:

Menekki:

Pakkauskoko

1 kg

Pihan varjoisille paikoille soveltuva siemenseos kestää erittäin hyvin talvet ja kuluttavan käytön. Varjonurmikkoseoksella saat kauniin nurmikon koko pihan alueelle.

Ominaisuudet

Talven ja kulutuksen kestävä. Etelännata, jäykkänata ja nurmilauha parantavat nurmikon varjonkestoa. Siemenkauppiaiden yhdistyksen määrittämä käyttöluokka 2.

Pakkauskoko

1 kg

Käyttö

Tasoita lannoitettu ja kalkittu kasvualusta ja tiivistä lopuksi jyräämällä niin, että kävellessä jää n. 1 cm syvyiset jäljet. Verkkojyrä sopii tähän tarkoitukseen erinomaisesti. Siementen kylvömäärä on 2,5-3,5 kg /100 m2 eli noin kourallinen/neliömetri. Jaa alueelle tarvittava siemenmäärä kahteen osaan. Kylvä puolet yhteen suuntaan ja puolet toiseen suuntaan, ristiin. Sekoita siemenet pintakerrokseen ja jyrää kevyesti, jotta siemenet saavat hyvän kontaktin maahan. Pidä maan pinta kosteana siementen itämisen ajan, 1-3 viikkoa. Kastele hellävaraisesti ja usein.

Käyttökohteet

Nurmikon perustamiseen.

Riittoisuus

1 kg / 33m²

Säilytys

Säilytä nurmikkosiemenet kuivassa ja viileässä. Jos nurmikkosiemenet säilytetään kosteassa varastossa tai ne kastuvat, itävyys huononee. Oikein varastoituna nurmikkosiementen itävyys säilyy hyvänä vuosia. Säilytä linnuilta ja hiiriltä suojassa.

Niittynurmikka 20 %, Etelännata 20 %, Punanata 25 %, Westerfoldinraiheinä 5 %, Jäykkänata 20 %, Nurmilauha 10 %

GreenCare -tuotteita saat hyvin varustetuista puutarhatarvikkeita myyvistä liikkeistä Hae tuotetta verkosta (Google)