Takaisin kasviin

Puutarhan SYKSY™ -lannoite

Takaisin kasviin

Puutarhan SYKSY™ -lannoite

Puutarhan Syksy sisältää kaikkia kasvien talvehtimista edistäviä ravinteita eikä ollenkaan typpeä. Puutarhan Syksyä voi käyttää heti, kun puutarhamarjat on kerätty talteen. Kasvit käyttävät vielä aktiivisesti ravinteita ja valmistautuvat niiden avulla talveen.

syvyys:
pituus:
leveys:

Menekki:

Pakkauskoko 5L, 10L, 20L

Tuotteessa ei ole typpeä, koska, koska se haittaisi kasvien luonnollista rytmiä talvilepoon siirtymisessä. Omenapuut ja koristekasvit voi syyslannoittaa samaan aikaan.
Maaperän pieneliöstö aktivoituu lannoitteen sisältämien kasviperäisten raaka-aineiden ansiosta. Hyvin voivassa maassa kasvit viihtyvät ja heräävät keväällä uuteen kukoistukseen.

Ominaisuudet

Olemme valinneet tuotteeseen kasviperäisiä raaka-aineita, jotka lisäävät hyödyllisten pieneliöiden toimintaa maassa, parantavat maan mururakennetta ja sitovat hiiltä maaperään. Hitaasti maatuvista aineksista muodostuu vuosien aikana kestohumusta, joka parantaa kasvien, maaperän ja ympäristön hyvinvointia.
Syksyn ravinnetarpeeseen suunniteltu lannoite, joka valmistaa kasvit talven tuloon, parantaa kasvien talvenkestävyyttä ja auttaa kasveja voimaan hyvin myös seuraavana kasvukautena. Lannoite edistää myös syksyllä muodostuvien kukka-aiheiden muodostumista. Siisti ja helppo käyttää. Ei sisällä eläinperäisiä raaka-aineita.

Pakkauskoko5L, 10L, 20L

Käyttö

Aloita syyslannoitus riittävän aikaisin, jotta kasvit pystyvät hyödyntämään ravinteet valmistautuessaan talveen. Paras aika on elokuun alku, sadonkorjuun aikaan. Sirottele rakeet sellaisenaan kasvin oksiston peittämälle alueelle tasaisesti. Ravinteet liukenevat nopeammin, kun sekoitat rakeet kevyesti pintamultaan. Tuote ei sovellu liuotettavaksi kasteluveteen.

Marjapensaat heti
sadonkorjuun jälkeen 0,5-1 dl/m2
Hedelmäpuut elokuun alku 0,5-1
Koristekasvit elokuun alku 0,5-1
Happaman maan kasvit
(mm. alppiruusut, havut) 0,5

Puutarhaa perustettaessa 1

35 g = noin kourallinen / ½ dl

Käyttökohteet

Monivuotiset koristekasvit, marjat ja hedelmäpuut sekä perustaminen. Sopii myös happaman maan kasveille.

Riittoisuus

1 L / 20m²

Säilytys

Säilytä pakkaus lasten ja kotieläinten ulottumattomissa kuivassa paikassa suljettuna. Hävitä tyhjä pakkaus energia- tai talousjätteen mukana.

Ravinnekoostumus

Orgaaninen kivennäislannoite PK (Ca), (S) 3-13 (3), (5), sisältää hivenravinteita

Tuoteturvallisuus

Noudata annettuja käyttöohjeita. Liian suuret käyttömäärät voivat olla haitallisia kasveille ja ympäristölle. Ei nautittavaksi.

Orgaaninen kivennäislannoite PK (Ca), (S) 3-13 (3), (5), sisältää hivenravinteita
Ravinnepitoisuus painoprosentteina: Kokonaisfosfori (P) 3 %, Vesiliukoinen fosfori 2,25 %, Kokonaiskalium (K) 13 %, Kalsium (Ca) 3 %, Rikki (S) 4,9%, Mangaani (Mn) 0,05%, Sinkki (Zn) 0,002%. Lisätietoja: Sisältää Magnesiumia (Mg) 0,06 %, Rautaa (Fe) 0,01%
Raaka-aineet Kasviperäiset kierrätysraaka-aineet: (Vinassi, melassi, viljojen sivujakeet: kuorijauho, tärkkelys, kasviöljy), kivennäis- ja hivenaineet

GreenCare -tuotteita saat hyvin varustetuista puutarhatarvikkeita myyvistä liikkeistä Hae tuotetta verkosta (Google)