Takaisin kasviin

Rakeinen Puutarhakalkki™ on helppo levittää, ei pölyä

Takaisin kasviin

Rakeinen Puutarhakalkki™ on helppo levittää, ei pölyä

Rakeinen Puutarhakalkki Rakeinen ei pölyä. Kalkki nostaa maan happamuuden puutarhakasvien kannalta oikealle tasolle.

Menekkilaskuri antaa määrän vuosittaisen hoitokalkituksen perusteella. Mikäli kalkitusta ei ole tehty pitkään aikaan tai koskaan, puhutaan perustamiskalkituksesta. Tällöin tarve on jopa viisinkertainen. Mikäli puutarhassa käytetään TUHKAA happamuuden poistoon, suosittelemme maan pH:n mittauttamista kalkitustarpeen määrittelemiseksi. Tuhka nostaa maan pH:ta voimakkaasti. Käytä sitä samalle alueelle vain joka neljäs vuosi.

syvyys:
pituus:
leveys:

Menekki:

Pakkauskoko

2,5 kg, 10 kg, 20 kg, 40 kg

Puutarhakasvit tarvitsevat kalkkia voidakseen hyödyntää maan ravinteet täysipainoisesti. Suomessa multa happanee itsestään ajan mittaan.
Vähentää nopeasti maan happamuutta ja kasvit hyödyntävät ravinteita paremmin. Kalkitus parantaa maan mururakennetta ja luo hyvät olosuhteet pieneliöstön toiminnalle. Kalkita voit milloin vain, myös talvella. Rakeistettua kalkkia on siisti käyttää ja se leviää helposti vaikka hangen päälle siroteltuna.

Ominaisuudet

Rakeistettu kalkki, joka sisältää runsaasti kasvien hyvinvoinnin kannalta tärkeää magnesiumia. Valmistettu erikoishienosta kalkista eli vaikuttaa nopeasti. Parantaa maan mururakennetta. Helppo ja siisti käyttää.

Pakkauskoko

2,5 kg, 10 kg, 20 kg, 40 kg

Käyttö

1 kg /10m² hoitokalkitukseen.

Käyttökohteet

Perustaminen. Hoitokalkitus vuosittain.

Voit kalkita milloin vain. Kalkki liukenee maahan parhaiten aikaisen keväällä tai syksyllä, kun maa on kosteaa. Sirottele maan pinnalle tai muokkaa maahan. Talvella voit levittää kalkin myös lumen päälle, jolloin se on puutarhamaan käytössä jo seuraavana keväänä.

Jos käytät puutarhassasi tuhkaa, niin levitä tuhkaa kalkin sijasta tasaisesti samalle alueelle korkeintaan joka neljäs vuosi.

GreenCare -kalkilla maan pH ei nouse liikaa, mutta tuhkaa käyttäessäsi mittaa maan pH säännöllisesti, ettei se nouse liian korkeaksi.

Säilytys

Käytä kalkitsemiseen ohjeen mukaan. Ei nautittavaksi.

Säilytä pakkaus lasten ja kotieläinten ulottumattomissa kuivassa paikassa suljettuna. Vie tyhjä pakkaus muovinkierrätyspisteeseen.

Magnesiumia sisältävä kalkkikivi – peruslaatu
Neutralointiarvo 50 %, Kalsiumin kokonaismäärä 24 %, Magnesiumin kokonaismäärä 6 %.

Rakeet valmistettu hienosta kalkkikivijauheesta. Tuotteen raekoko 1-5mm. Kosteus 2 %.

GreenCare -tuotteiden myyntipisteet näkyvät tuotteen sivulta automaattisella hakutoiminnolla (Google-haku) Hae tuotetta verkosta (Google)