Mullan valinta puutarhaan ja sisäkasveille

Kasvun perusta on hyvä kasvualusta eli kunnon multa. Lue multaoppaasta parhaat vaihtoehdot kukille ja vihanneksille erilaisiin kasvupaikkoihin.

Multaa on niin monenlaista. Kotipuutarhurin opas kertoo erilaisten multien käytöstä, jotta voit helposti valita juuri sinun tarkoitukseesi parhaiten sopivan kasvualustan puutarhaan ja sisäkukille.

Multa kylvämiseen ja pikkuisille taimille

Grobiootti™ Taimimulta Luomu

Grobiootti™ Taimimulta Luomu

Luonnonmukainen multa kylvöihin ja taimien esikasvatukseen. Sisältää luonnollisia Grobiootti™-hyötymikrobeja, jotka suojaavat pienten taimien juuria ja antavat…

Multa voi olla valmis istutuspenkki

Grobiootti Kasvumaa luomu on kätevä, jos sinulla on vaikka kallioinen kesämökin tontti ja haluat rajata kasvupaikan, etkä halua kitkeä. Tee pussin kylkeen pari kolme aukkoa ja istuta suoraan pussiin kesäkurpitsantaimi tai muutama tomaatintaimi tai monta yrttiä vierekkäin.

Kasvumaata on pussissa 50 L. Kalkittu ja peruslannoitettu multa sisältää hyviä mikrobeja, jotka suojaavat taimiasi kasvun aikana. Kastelu käy kätevästi kasvien aukoista. Multaa ympäröivä muovi hidastaa veden haihtumista, joten kastelua ei tarvita yhtä paljon kuin avopenkissä. Kun kasvit ovat juurtuneet kunnolla, ala lisätä kasteluveteen Puutarhan Kesä kastelulannoitetta 1 til/10 L vettä. Saat upean sadon!

Grobiootti™ Kasvumaa Luomu

Grobiootti™ Kasvumaa Luomu

Grobiootti™ -hyötymikrobeja sisältävä käyttövalmis kasvatussäkki hyöty- ja koristekasvien kasvatukseen.

Kasvupussi on Kasvumaan pikkusisko, 10 L multaa. Ravistele multa pussin kuvan mukaisesti pohjalle, tasoita pohja ja leikkaa yläosa irti. Istuta pussiin kaupasta ostamiasi tuoreita yrttejä tai vaikka tomaatti. Tässä on helppo esikasvattaa taimia kotona ja siirtää pussi autolla mökille, kun on sen aika. Tee pohjaan muutamia reikiä, kun olet kuljettanut pussin lopulliseen kasvupaikkaan. Kalkittu ja peruslannoitettu multa sisältää hyviä mikrobeja, jotka suojaavat taimiasi ja auttavat ne kasvuun.

Grobiootti™ Kasvupussi Luomu

Grobiootti™ Kasvupussi Luomu

Helposti lähiruokaa! Kylvä tai istuta valmiiseen luonnonmukaiseen kasvatuspussiin, joka sisältää kasvuvoimaa lisääviä Grobiootti™ -hyötymikrobeja. Pussi…

Luomumultaa vihanneksille!

Haluatko luomusatoa? 40 L Luomuruokamullassa kasvaneet porkkanat ja perunat maistuvat luonnollisen ihanilta. Viljelylaatikkoon menee 3-5 säkkiä riippuen siitä, onko sinulla 1 vai 2 kerrosta laatikoita.

Luomuruokamulta

Luomuruokamulta

Erikoismulta luonnonmukaiseen kasvattamiseen. Kasvattaa maukkaat yrtit ja vihanekset sekä kasvihuoneessa, puutarhassa että parvekkeella. Sisältää luonnon parhaita…

Istutusmullan hyötymikrobit suojaavat puiden ja pensaiden taimia kasvamaan tanakoiksi ensimmäisen kesän aikana. Syreenien, marjapensaiden ja köynnösten taimet ovat arvokkaita, varsinkin jos laskee omalle työlleen yhtään arvoa. Taimet kannattaa istuttaa multaan, joka arvostaa tekemääsi työtä suojaamalla juurtuvia taimia.

Grobiootti™ Istutusmulta Luomu

Grobiootti™ Istutusmulta Luomu

Grobiootti™ -hyötymikrobeja sisältävä luonnonmukainen erikoismulta monivuotisten kasvien istuttamiseen ja hoitoon.

Paras multa kesäkukille

Haluatko tänä kesänä upeita kesäkukkia? Kerromme sinulle pienen salaisuuden: kun kerran kokeilet GreenCare Kesäkukkamultaa, haluat sitä seuraavanakin kesänä. Kesäkukkamullassa yhdistyvät Puutarhan KESÄ -lannoite, grobiootti -hyötymikrobit ja kastelua helpottavat mikrokastelukiteet, jotka tasaavat kosteutta kesähelteillä vaikka viikonlopun yli. Kannattaa kokeilla!

Grobiootti™ Kesäkukkamulta

Grobiootti™ Kesäkukkamulta

Kesäkukkamulta on korkealaatuinen erikoismulta kesäkukille. Grobiootti -hyötymikrobit parantavat juuriston vastustuskykyä ja edistävät kasvien hyvinvointia….

Tuijamulta saattaa olla ainoa erityisesti tuijille suunniteltu kasvualusta puutarhaliikkeissä. Taimiaidakkeen istutukseen käytetyn ajan toivoisi koituvan taimien parhaaksi ja oikea multa paras valinta.

Tuijat viihtyvät hiukan happamammassa mullassa kuin monet muut puutarhan kasvit ja Tuijamulta auttaa säilyttämään taimien syvän vihreän värin niiden kasvaessa. Tuijamulta sisältää myös tuijamaisen sekoituksen grobioottihyötymikrobeja vahvistamaan taimen viihtymistä. Siihen on lisätty myös kastelukiteitä, koska tuijat ovat erittäin janoisia kasveja, varsinkin ensimmäisenä kesänä.

Tuijat kasvavat tuijamullassa

Tuijamulta

Tuijamulta

Erikoismulta tuijien istutukseen ja hoitoon. Helpottaa tuija-aitojen hoitoa, kasvattaa tasaisesti ja antaa tuijille tasaisen vihreän värin. Sopii myös…

Puhdasta puutarhamultaa

Puutarhamulta on korkeatasoinen perusmulta, joka sopii puutarhassa melkein mihin vaan. Penkkeihin, nurmikon alle, ruukkuihin ja vaikka minne. GreenCare puutarhamulta on kustannustehokas valinta, koska hyvä hinta yhdistyy kestävään laatuun. Se on kalkittu ja peruslannoitettu.

Puutarhamulta

Puutarhamulta

Korkealaatuinen ja kestävä multa kaikille puutarhan kasveille.

Turve kasvatusalustana

Kalkittu ja lannoitettu kasvuturve sopii esimerkiksi kasvhuoneen maanparannukseen. Se parantaa myös kivennäismaalla mikrobitoimintaa ja tekee liian läpäisevästä hiekkamaasta paremman pidättämään vettä ja ravinteita. Kasvuturpella voi kuohkeuttaa savea sisältävää kasvualustaa.

Kasvuturve

Kasvuturve

Kuohkea ja ravinteikas yleiskasvualusta puutarhaan ja kasvihuoneeseen.

Luonnonturve on kuin kasvuturve, mutta sitä ei ole kalkittu tai lannoitettu, joten se on hyvin monikäyttöinen maanparannukseen käytettävä tuote.

Luonnonturve

Luonnonturve

Monikäyttöinen, puhdas, lannoittamaton ja kalkitsematon luonnonturve.